Radu Judele, PMP Botoşani : ” Înalta Curte a decis: Nu mai există Justiţie şi dreptate în România!”

0 372

Adevărata graţiere a fost dată prin intermediul CCR, secţiei de judecători a CSM şi a unui complet de la Curtea Supremă. Odată ce preşedintele ÎCCJ va fi eliminat din fruntea instituţiei, aceste decizii vor deveni cotidiene până ce puşcăriile vor fi golite de corupţi.

Dan Şova, Rudel Obreja şi Constantin Niţă au fost puşi în libertate de îndată, prin decizia completului Penal 2 al ICCJ, contestaţiile în anulare formulate de aceştia după decizia CCR privind completurile de 5 judecători, având termen în 21 ianuarie.

Nu este întâmplătoare decizia secţiei de judecători a CSM care a decretat că, în ciuda practicii curente, chiar dacă nu se administrează probe, noile completuri nu vor mai fi trase la sorţi, Completul 2 Penal de la ÎCCJ urmând să judece apelul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Semnalul transmis către populaţie este clar: nu mai există Justiţie şi dreptate în România, ci doar decizii administrative care ţin cont de voinţa politică. Justiţia s-a transformat din nou în cârpa de şters pe jos a politicului.

Decizia ÎCCJ anulează, practic, toate progresele făcute de România în perioada anterioară. S-a ajuns într-o asemenea situaţie aberantă şi ca urmare a exceselor conducătorilor SRI şi DNA. Koveşi, Coldea şi Maior poartă o uriaşă responsabilitate pentru scoaterea hoţilor din puşcărie.

Preşedinte PMP Botoşani Radu Judele

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata