PSD Botoșani: Ziua Europei-Un plan european pentru România

0 94

(CP) Ziua Europei. Un plan european pentru România!

Astăzi, de Ziua Europei, Organizația Județeană PSD Botoșani împreună cu Organizația PES activists Botoșani au organizat o acțiune menită să sublinieze importanța apartenenței României la Uniunea Europeană.

 

Sub deviza ”Ziua Europei. Un plan european pentru România” social-democrații botoșăneni au stat de vorbă cu cetățeni din Municipiile Botoșani și Dorohoi despre viitorul Europei și dorințele acestora de la Planul Național de Redresare și Reziliență. Este un exemplu de consultare reală prin care dăm putere cetățenilor să definească noul proiect european pentru România.

 

Fiind și Ziua Independenței PSD și PES activists România arată că țara noastră poate deveni mai puternică în Europa dacă învățăm să profităm, cu profesionalism, seriozitate și curaj, de oportunitățile oferite de Uniunea Europeană. Astfel, participanții au distribuit peste 1000 de materiale informative și stegulețe ale României și Uniunii Europene, cu scopul promovării zilei de 9 mai în rândul cetățenilor.

 

Acțiunea se înscrie evenimentelor organizate la nivel național de Partidul Social Democrat și PES activists, care subliniază că PSD are un proiect de țară pentru o Românie mai puternică in Uniunea Europeană și accesarea banilor europeni pierduți de actuala guvernare.

Europa suntem NOI!

La mulți ani, Europa!

La mulți ani, România!

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata