PSD a câștigat alegerile în județul Botoșani. Doina Federovici: „Botoșănenii trebuie să fie respectați”

0 1.082

PSD a câștigat alegerile parlamentare în 66 de localități din județul Botoșani. Președintele PSD, Doina Federovici, a mulțumit celor ce au votat și în același timp asigură că va face echipă cu parlamentarii pentru deblocarea investițiilor din județul Botoșani.Mă înclin în fața botoșănenilor care ne-au acordat din nou încrederea lor. In urma centralizării voturilor din cele 427 de secții de votare, PSD Botoșani a câștigat alegerile în 66 de localități, PNL în 9 localități, Pro România în 2 localități si USR într-o singură localitate. 

Dragi botoșăneni, vă mulțumesc din suflet pentru susținerea de care ați dat dovadă pentru PSD Botoșani. Mă înclin în fața dumneavoastră pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o la alegerile locale pe 27 septembrie dar, și la alegerile parlamentare pe 6 decembrie.
 În urma votului de încredere primit de echipa de parlamentari social-democrați, botoșănenii trebuie să beneficieze și de o guvernare PSD care să reia toate programele de investiții și toate măsurile de creștere a veniturilor și recuperare a locurilor de muncă desființate de Guvernul PNL-USR-PLUS-PMP.
Botoșănenii trebuie să fie respectați, profesorilor și medicilor botoșăneni să li se redea demnitatea și să fie protejați în fața noului coronavirus, copiilor să li se dubleze alocațiile, școlile să fie redeschise, antreprenorii și fermierii locali să fie salvați de la faliment, iar părinților și bunicilor noștri să li se recunoască toată munca pe care au depus-o o viață întreagă.
 Îi asigur pe botoșăneni că voi face echipă cu parlamentarii PSD Botoșani pentru a debloca toate programele de investiții pentru fiecare comunitate locală”, a declarat Doina Federovici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata