Protestatarii i-au transmis mesaje la unison lui Macaleti: „Poate s-ar bloca si el, sa ramana intr-o vacanta prelungita”

0 417

Desi era anuntat ca un protest de amploare in realitate la protestul de vineri au participat aproximativ o suta de persoane. Cu toate acesta participantii la manifestatie nu s+au lasat mai prejos si au scandat lozinci impotriva conducerii CJ si PSD. Botosanenii nu s-au aratat interesati in schimb au participat ieseni iar o femeie a venit chiar de la Milano.
Daniel Câșlariu, unul dintre organizatori, nu s-a ascuns cand s-a aratat dezamagit.
”Sunt dezamăgit! Mă așteptam să fie mai multe persoane, dar mulți sunt eroi pe Facebook. Foarte mulți oameni mi-au promis în față că vor veni la protest, dar nu au venit. Sunt sătul de oameni falși! Eu nu am fost plătit de nimeni să fac acest protest, am venit pe banii mei și mă așteptam ca botoșănenii să iasă în număr mare pentru că au spus că s-au săturat să fie mințiți și să își bată joc de ei prin lipsa de investiții. Avem oameni veniți pe cheltuiala lor de la Milano, de la Iași foarte mulți, iar botoșănenii nu au ieșit la protest”, a declarat Câșlariu. Și Cristian Andrioaei, alt organizator al protestului, a spus ca nu se va opri aici chiar daca acum botosanenii nu l-au sprijinit. ”Grupul civic Botoșani este la prima acțiune organizată și nu se va opri aici”, a mentionat Andrioaei.


Potrivit acestora Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a sprijinit acest proiect donand 700 de sticle de apă. La sfarsitul protestului Caslariu si Andrioaie au tinut un banner cu numarul de telefon al lui Costica Macaleti indemnadu-i pe protestatari sa ii transmita un mesaj la unison presedintelui CJ.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata