Protest împotriva restricțiilor impuse de Guvern și la Botosani. Mobilizarea se face on-line

0 1.121

Botoșănenii sunt așteptați luni, orele 17.00, în Piața Revoluției pentru a protesta fata de măsurile anunțate de Guvern care interzic circulația după ora 20.00 și închiderea magazinelor la ora 18.00.

Apelul a fost făcut pe rețelele de socializare. Noile restricții sunt valabile de duminica 28 martie. Duminica la nivelul municipiului Botoșani rata de infectare este de 3,56 la mia de locuitori. Data fiind depășirea indicelui de infectare de 3 la mie în municipiul Botoșani s-au închis restaurantele, cafenele, barurile, cinematografele, cluburile și sălile de În hoteluri și pensiuni activitatea restaurantelor sau cafenelelor este permisă doar pentru persoanele cazate.

Operatorii licențiați în domeniul jocurilor de noroc intră, de asemenea sub interdicția de funcționare.

Odată cu depășirea indicelui de 4 la mie se interzice circulația persoanelor înafara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00-05,00. Depășirea de 4 la mie duce și la limitarea funcționării magazinelor pe intervalul 05.00 – 21.00 în timpul săptămânii și 05.00-18.00 în week-end. În afara acestor intervale sunt permise doar livrările la domiciliu. Farmaciile și benzinăriile sunt excepțiile acceptate. Trecerea pragului de infectare de 4 la mie atrage și închiderea sălilor de sport și fitness.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata