parlamentare sus
achitei top

Propunerea legislativă a deputaților ALDE a devenit LEGE!

0 359

Propunerea legislativă a deputaţilor ALDE, Ştefan Alexandru Băişanu, Ică Florică Calotă, Constantin Avram, Marius Surgent şi Dumitru Lovi prin care asistaţii sociali care refuză nejustificat un loc de muncă nu vor mai primi ajutorul social, a devenit LEGE.

psd parl jos

Deşi se plâng de sărăcie, mulţi dintre aceştia refuză locurile de muncă oferite, preferând să trăiască din ajutoare sociale de la stat, decât să se angajeze.

În momentul în care au decis să iniţieze acest proiect legislativ au luat în considerare faptul că statul nu ar mai trebui să încurajeze comoditatea celor care trăiesc din ajutoarele sociale, ci mai degrabă ar trebui să se implice în angajarea acestora.

Asistenţa socială nu înseamnă să dai bani unor oameni leneşi care nu vor să muncească, fără să se gândească însă că acei bani vin de fapt din buzunarul semenilor lor care trag pe brânci pentru un ban cu ajutorul căruia să îşi asigure pâinea zilei de mâine, ci să-i ajuţi pe cei cu adevărat marginalizaţi care nu au nici o şansă în societate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata