Proiect la Trusesti : „Rotary planteaza” – FOTO –

0 2.087

“1200″ Aceasta a fost “Cifra zilei” pentru cei peste 75 de voluntari reuniti sambata, 18 noiembrie 2017, in proiectul „Rotary Planteaza” si care au fost alaturi de Clubul Rotary Botosani si Directia Silvica Botosani. O zi putin cam mohorata, dar numai buna pentru a planta 1200 de copacei in zona Trusesti sub coordonarea atenta a silvicultorilor de la Ocolul Silvic Trusesti, Botosani!

Multumim voluntarilor pentru ca au ignorat capriciile vremii, profesionistilor de la Directia Silvica Botosani care au coodonat si supravegheat operatiunea dar si gazdelor noastre de la Pensiunea Fata Verde din Soldanesti unde am poposit nitel dupa acest minunat eveniment, intr-un decor traditional, la o ciorba de linte si un gulas preparate cu multa dragoste de cativa colegi rotarieni!

 

Membri Interact, liceeni din Botosani si de la Grupul Scolar “Demostene Botez” din Trusesti,  insotiti de alti voluntari cu dragoste pentru natura au fost eroii zilei de 18 noiembrie 2017, cand au marcat inca o data la Botosani pentru atingerea obiectivului ambițios al proiectului “Rotary planteaza” si care este de a planta 1 milion de copaci. Cu ajutorul celor peste 6.000 de rotarieni, rotaractieni și interactieni, Rotary România și Republica Moldova, avand ca partener Regia Nationala a Padurilor – ROMSILVA, va reuși să aibă un impact real asupra dezvoltării durabile a comunităților noastre și asupra mediului înconjurător.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata