parlamentare sus
achitei top

Proiect ALDE : Centrul Vechi din Botosani poate fi atractiv ca centul istoric din Brasov

2 592

Zona Centrului Vechi a municipiului rămâne una dintre problemele fără soluţii pentru administraţia locală. Lipsa agenţilor economici, a turiştilor dintr-o zonă care în alte municipii reprezintă o zonă de atracţie nu şi-a găsit până acum o soluţie la Botoşani. Un proiect în acest sens a fost însă prezentat de
Liviu Rădaşanu, preşedintele Organizaţiei municipale ALDE, care este de părere că Centrul Vechi al municipiului poate fi ca cel al Braşovului.

psd parl jos

„S-au băgat foarte mulţi bani în acest Centru Istoric, arată mult mai bine faţă de ce a fost în vremurile anterioare, dar nu şi-a atins finalitatea. ALDE va veni cu o soluţie concretă, viabilă, realizabilă de aşa natură încât Centrul Vechi aşa cum îl cunoaştem noi să se apropie pe cât posibil de centrul istoric al Braşovului. Îmi asum acest proiect şi o voi face până la capăt”, a spus Liviu Rădăşanu. 7 milioane de euro s-au investit în Centrul Vechi printr-un program european gestionat de Primăria Botoşani. „La momentul la care vă voi da şi soluţia, pentru că acum doar lucrez cu specialiştii. Am în cap nişte idei, dar la nivel de idei. Vă promit că în una, maxim două săptămâni voi veni cu o soluţie punctuală pentru ca acest Centru Vechi să fie dat micilor negustori, de aşa natură încât să îi dăm scopul lui iniţial, acela de centru unde să îi curaj să ieşi şi să nu întâmpini problemele pe care le avem în ziua de astăzi”, a precizat Liviu Rădăşanu.

2 Comentarii
  1. un cetatean Spune

    Povesti de Craciun , de cand autoritatile care s-au perindat pe la conducerea primariei au dat unda verde acelor famili de romi de-a ocupa spatile de locuit din centru istoric a Botosaniului zona s-a transformat întru-un cartier rau famat . Aceasta etnie incala orce limite a civilizatiei , iar dorinta unui tanar de-a tranforma centru vechi in unul asemanator Brasovului esta o iluzie ceva ce nu se va putea realiza atat timp cat aceasta zona e locuita in majoritare de romi .

  2. un cetatean Spune

    As pute sa spun ca-s vise iluzi de nerealizat cu ce isi propune acel tanar de la ALDE
    de-a tranforma centru vechi al orasului in unul asemanator cu cel al Brasovului reper. Povesti de Craciun si mai mult nimic . Si asta datorita celor care s-au perindat pe la conducerea primariei municipiului in cei 30 de ani si au dat acele locuinte romilor usor usor aceasta zona s-a transformat într-o zona rau famata ,zona ocolita de mai toti locuitorii municipiului dar mai putin de oficiali primariei si stim motivul .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata