parlamentare sus
achitei top

Program normal la Pașapoarte pe 16 și 17 august

0 523

În zilele de 16 și 17 august 2018, activitatea cu publicul se va desfășura conform programului normal de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Botoşani. Ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă legală. MAI a decis ca, în zilele libere (16 și 17 august), serviciile publice comunitare (pașapoarte și permise) vor lucra în regim normal de lucru, ”întrucât există deja programări online făcute și nu vrem să le anulăm și să le reprogramăm ulterior pentru a nu crea cetățenilor neplăceri”. Precizăm că în data de 15 august a.c., serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.
Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august a.c. trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective.
Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitățile CEC Bank.

psd parl jos

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata