parlamentare sus
achitei top

Prognoza meteo pentru următoarele zile

0 342

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii mai. Cerul va avea înnorări temporare, trecător vor fi condiții să plouă slab, iar vântul va sufla slab şi moderat.

psd parl jos

VINERI

Vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii mai, chiar deosebit de rece în nordul, nord-estul și parțial în centrul țării.Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua slab, local în zonele montane, în sud şi în est şi izolat în restul teritoriului. La munte, la altitudini mari, în special noaptea, vor fi posibile fulguieli trecătoare, iar vântul va avea rafale de 70…80 km/h. Intensificări locale şi temporare ale vântului, în medie cu viteze de 40…50 km/h vor fi şi în regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă şi 12 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

SAMBATA

Vremea se va menține rece pentru ultima decadă a lunii mai în majoritatea regiunilor, deși valorile termice diurne vor fi în ușoară creștere față de ziua precedentă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între -2..0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă şi 12 grade în Dealurile de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de est a teritoriului, dar numai pe arii restrânse va ploua slab, cel mai probabil în Dobrogea. Noaptea, vor fi înnorări și ploi în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar ziua şi în regiunile estice. Izolat va fi ceaţă.

DUMINICA

Cerul va fi variabil, însă aria nebulozității și a ploilor se va extinde treptat dinspre regiunile nord-vestice, astfel încât ziua se vor semnala în aproape toată țara, iar seara și noaptea mai ales în sud-est. Vor fi în special averse, trecător însoțite de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă pot fi mai însemnate. La altitudini mari vor fi condiții pentru precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar local și temporar și în sud-vest, sud-est și centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata