Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0 442

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun şi normale pentru finalul de an, de Revelion – aşa anunţă meteorologii.

11 – 18 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale.

18 – 25 decembrie

Temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui uşor deficit în regiunile vestice şi nord-vestice.

25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării.

1 – 8 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata