parlamentare sus
achitei top

Prognoza meteo pentru patru săptămâni

0 239

În vara aceasta, căldura s-a lăsat mult aşteptată şi pare că nu va dura nici foarte mult. Prognoza meteo emisă de Administraţia Naţională de Meterologie (ANM) arată că în perioada următoare, temperaturile vor fi destul de scăzute, iar ploile nu vor mai fi aşa frecvente.

psd parl jos

Administraţia Naţională de Meterologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarea lună şi, după cum se vede, în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul acestei perioade.

Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

În acest interval, valorile termice vor fi mult mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Temperaturi scăzute, la sfârşitul lui iulie

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

La sfârșitul lunii iulie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sud-est.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vreme caldă în august

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

În prima săptămână a lunii august, temperaturile se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata