Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

0 484

Directorul Administrației Naționale a Meteorologiei, Elena Mateescu, a vorbit, duminică, despre cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. „Este cald afară, dar acest lucru se va schimba în următoarele ore. Vorbim de moduri de manifestare diferită. Dacă la munte vor predomina ninsorile, în zonele mai joase de relief, vorbim de precipitații predominant sub formă de ploie. Atenție mare pentru cei care se vor afla în zona montană pentru că sunt intensificări de 55 – 65 de kilometri pe oră. De mâine(n.r. – luni), și mercurul în termometre va înregistra o scădere. Vorbim și de polei și ghețuș.

 

În Capitală, vorbim de o scădere a regimului de temperaturi.

 

De la o zi la alta, mercurul din termometre va mai scădea. Maximele vor fi ușor pozitive ziua, până la 5 grade, iar minimele până la -7 grade

 

De Revelion, vor fi valori negative în toată țara. Dimineți reci în depresiunile Transilvaniei. Prima lună a acestei ierni a fost o lună normală din punct de vedere climatologic, ne apropiem ușor de ceea ce ar fi normal din punctul de vedere al precipitațiilor. Pare un început de an 2019 mai rece decât în mod normal”, a spus Elena Mateescu, director ANM, citata de antena3.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata