Prognoza meteo 17-23 septembrie

0 765

Prognoza meteo 17-23 septembrie. Meteorologii anunţă o săptămână caldă şi frumoasă, cu temperaturi normale sau chiar mai ridicate faţă de normalul perioadei. În weekend însă, vremea se va răci şi vor apărea ploile.

LA NOAPTE

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă și se vor apropia de cele normale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaților Meridionali, în Oltenia și în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 5 grade. În zonele joase de relief, în special din Transilvania, izolat se va semnala ceață.

LUNI

Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 4 grade în estul Transilvaniei și 16 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar în zona de munte, ziua, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe suprafețe mici va fi ceață.

MARŢI

Vremea va fi frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din Transilvania, pe arii restrânse va fi ceață.

MIERCURI

Vremea se va menține frumoasă, iar din punct de vedere termic, va fi caldă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din vestul, nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 5 grade în estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, cu deosebire din centrul teritoriului, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

JOI

Vremea va rămâne frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5 grade. În zonele joase de relief, izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

VINERI – DUMINICĂ

Temperatura aerului va fi în scădere, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere, cu precădere la mijlocul intervalului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata