Produse traditionale si muzica populara la Targul de Craciun din municipiu – VIDEO-

0 746

Azi a fost inaugurat Târgul de Crăciun în municipiu pe Pietonalul Unirii. La deschidere au fost prezenți viceprimarul Cosmin Andrei și consilierul local Eugen Țurcanu.

Botoșănenii pot face cumpărături de la cele zece căsuțe unde sunt prezenți producători locali din domeniul panificaţiei, lactatelor şi al cărnii, care au venit cu produse tradiţionale, specifice sărbătorilor.  Botoșănenii vor găsi produse tradiționale cu specific pentru aceste sărbători, am văzut producători din județ și acest lucru mă bucură foarte mult. Este o pată de culoare pentru botoșăneni în acord cu sărbătorile, cu atmosfera de Crăciun, sper să fie bine primit să fie încântați atât comercianții, cât și botoșănenii care pot cumpăra decorațiuni, produse alimentare”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

„Mă bucur că inițiativa avută în ședința de Consiliu Local a fost materializată, avem acest mic de Târg de Crăciun care se reia după câțiva ani, atmosfera este una plăcută observăm că deja avem public care apreciază produsele scoase spre comercializare, așteptăm cât mai mulți botoșăneni”, a spus  consilierul local Eugen Țurcanu.

În deschiderea târgului au cântat Carmen Cornaci şi Valentina Tipa Lulciuc. Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 22 decembrie.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata