parlamentare sus
achitei top

Primarul Flutur nu crede ca vom avea alegeri locale in septembrie: „Câți vor avea curajul să meargă la vot”

0 90

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, într-o conferință de presă susținută în Amfiteatrul din Parcul de distracții Cornișa, că nu crede că alegerile locale vor putea avea loc pe 27 septembrie.

psd parl jos

Având în vedere evoluția cazurilor de coronavirus în România acesta susține că șansele să se țină alegerile locale în septembrie sunt undeva la 50%. „Din cauza escaladării epidemiei. Și atunci spun: dacă eu nu deschid școlile în septembrie, la data când se deschid școlile, că toată lumea e sătulă de stat acasă, cum, le deschid ca să ținem alegeri? Dar care va fi rezultatul alegerilor? Câți vor merge la vot? Și așa nu se înghesuie mulți, nu avem noi procente din alea. Dar câți vor avea curajul să meargă la vot. Cine-și asumă riscul pentru cei care stau în secțiile de votare? Dar este o părere pur personală”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta a precizat că alegerile locale ar trebui organizate atunci când se va stabiliza situație sanitară, chiar dacă această amânare nu avantajează PNL-ul. „Nu cred că este un avantaj politic. Dar știți de ce? Pentru că este această majoritate toxică atât în Parlamentul și până acum 2 luni de zile și în Consiliul Local ca să nu mai vorbesc și de Consiliul Județean. Auzeam un lider marcant din PSD care spunea: nu există COVID. Ăsta este mesajul, lider PSD, președinte de organizație județeană. Ce înțeleg oamenii ăia de acolo?”, a spus primarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata