Primarul Flutur despre aprobarea bugetului : „Am o problema cu colegii de la PSD”

0 685

Edilul municipiului Cătălin Flutur a trimis o situaţie cu datele preliminare ale bugetului şi aleşilor locali socil democraţi. În următoarele zile oficialul urmează să poarte discuţii pe marginea cifrelor din buget cu toţi cei implicaţi în administraţia locală şi să găsească soluţii pentru deficitul celor peste 80 de milioane de lei din buget.
„Degeaba cineva s-a bătut cu cărămida în piept spunând că toţi banii pe care îi produce un UAT se vor întoarce în proporţie de 100% în UAT-ul respectiv, un lucru total neadăvărat şi o mare minciună. Din ceea ce încasăm noi, nefăcând majorări de taxe şi impozite, dar din ceea ce ar trebui să încasăm noi primim mai puţin decât aveam anul trecut. Anul trecut aveam un 43% anul acesta prin Ordonanţă de Urgenţă am ajuns la 60% dar şi cheltuielile auxiliare care ne-au fost impuse sunt mai mari.
Dacă întradevăr am fi primit nu 100% din banii pe care tot ne cineva spune că ni i-a dat, dacă am fi primit undeva la 66 – 67% puteam să gândim la un buget cât de cât echilibrat cu condiţia să fi foarte atenţi cum cheltuim banii. Atunci urmează să purtăm în următoarele zile discuţii cu toţi cei care lucrează la buget, cu colegii din Consiliul Local, unde aici am o problemă, şi o spun clar, cu cei care stau la masă în partea dreaptă a mea, vorbesc despre colegii de la PSD, cărora le-am transmis aceste date preliminare spre studiu şi să vină cu eventualele propuneri. Este foarte clar că nu ne ajută bugetul” a spus primarul Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata