Fed mare
Cos mare
GIF PRO

Primarul Flutur a anuntat lucrarile importante din municipiu la acest final de an

0 235

Lucrări importante pe final de an au fost anunţate de primarul Cătălin Flutur. Acesta a amintit despre strada Drumul Tătarilor, Iuliu Maniu, extinderea reţelei de gaz şi Parcul Cornişa.
„Se lucrează destul de serios la Drumul Tătarilor. Deja suntem undeva cu canalizarea pluvială, iar stadiul fizic executat e undeva la 40%. Deja am dus 800 m liniari, am pus 17 cămine de canalizare. La structura drumului, pe 600 m liniari am executat excavarea și am casetat drumul și am pus și stratul de balast, pregătim zona de asfaltare”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta a punctat şi efectuarea recepţiei la lucrările de pe străzile Dimitrie Bolintineanu și Ana Ipătescu şi pentru podețul de la intersecția Săvenilor cu Plopilor. După mai bine de jumătata de an de deschiderea oficială a Parcului Cornişa s-a termina şi stația de pompare a apelor uzate astfel încât nu va mai fi nevoie de vidanjare zilnică pe perioada verii.
Edilul a amintit şi  de extinderea rețelelor de gaze naturale pe străzile Săvenilor, Plopilor, George Coșbuc sau Doboșari, unde mai sunt în plan trei străzi care vor fi finalizate până la finele anului. „Am reușit în sfârșit să semnăm contractul pentru proiectarea realizării străzii Iuliu Maniu. Cineva credea că o să facem Iuliu Maniu, așa, într-o lună. Am făcut un mare pas înainte, în sfârșit am găsit pe cineva prin licitație care s-a angajat să facă proiectul”, a precizat edilul. Suma necesară pentru reabilitare va fi prinsă în bugetul de anul viitor.
Au fost finalizate documentațiile tehnice pentru modernizarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului și s-a semnat contractul pentru proiectarea extinderii cimitirului Eternitatea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata