Primarul Cosmin Andrei: „Ziua Națională trebuie să ne dea speranța și încrederea că vom depăși cu bine acest timp al pandemiei”

0 134

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a participat azi la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Edilul botoșănean a asistat la intonarea imnului național de stat și la un scurt ceremonial religios. De asemenea, primarul Cosmin Andrei a depus o coroană de flori din partea Primăriei Municipiului Botoșani și a Consiliului Local Botoșani, la monumentul din Centrul Istoric. 

„Dragi botoșăneni,

În acest an Ziua Națională este fără fast și fără paradă, fără festivitățile care marcau formarea României Mari și reîntregirea poporului nostru și fără emoția pe care o încercam cu toții retrăim momentele de la 1 Decembrie 1918. De această dată Ziua Națională trebuie să ne dea speranța și încrederea că vom depăși cu bine acest timp al pandemiei.
Luminile de sărbători se vor aprinde în această seară tocmai pentru a demonstra solidaritatea în fața unei stări de fapt peste care împreună vă doresc să trecem cât mai curând.

La mulți ani, România!
La mulți ani, Botoșani!”

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata