Primarul Cosmin Andrei: „S-a transmis că Parcul de Agrement Cornișa este profitabil acum…” 

0 569

3 milioane de lei este suma solicitată de conducerea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement pentru funcționare în acest an. Suma include funcționarea și Parcului de Agrement Cornișa.

Primarul Cosmin Andrei susține că din punctul său de vedere proiectul de buget solicitat pentru DSPSA, direcţie condusă de consilierul municipal liberal Eugen Ţurcanu include sume mari. 

„Am primit solicitarea de buget de la DSPSA, dar am acordat atenție la Parcul de Agrement Cornișa, iar suma solicitată este de 3 milioane de lei pentru acest an. Asta înseamnă 3 kilometri de asfalt, anul viitor încă 3 kilometri de asfalt…cam așa se pune problema. După multitudinea de declarații care au fost date prin care s-a transmis că Parcul de Agrement Cornișa este profitabil acum…

Am și cifrele din 2019. Anul trecut au avut un milion de lei. Cheltuieli cu utilități, cu salarii, cheltuieli de funcționare. Eu nu vorbesc de partea de dezvoltare, unde sunt alți bani pe care îi solicită.

S-a schimbat primarul cer de toate ca să fie refuzați și să avem pe urmă motiv de gâlceavă politică”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata