Primarul Cosmin Andrei nu renunță la demolarea garajelor din zona Colegiului Eminescu

0 468

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, nu renunță la ideea demolării garajelor din zona Colegiului Național „Mihai Eminescu”. În pofida nemulțumirilor celor ce dețin aceste garaje, edilul a anunțat că la această dată se procedează conform procedurilor legale.

Primarul Cosmin Andrei a fost întrebat despre acestă situație de consilierul USR Raluca Curelariu în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de joi. „A venit momentul să știm ce facem. Aș vrea să știu ce planuri avem cu aceste garaje”, a fost solicitarea consilierului USR.

simio cosma

Acesta a venit și cu un răspuns în acest sens.  „Sunt poziții bugetate pentru demolarea garajelor din zona Liceului Mihai Eminescu. Ca să facem acest lucru avem nevoie de documentație PUZ care durează mai mult decât m-am așteptat pentru a demonstra utilitatea publică pe care vrem să o dăm terenului. În ceea ce privește alte locuri unde putem amenaja parcări în locul garajelor abordare va fi în aceeași manieră, dar nu aș discuta la modul general, unitar, pentru a da un termen pentru demolarea tuturor garajelor din municipiul Botoșani pentru că nu se pretează. Sunt zone unde avem locuri de parcare suficiente și intenția mea nu este să demolăm toate garajele din municipiul Botoșani”, a fost răspunsul primarului Cosmin Andrei.

Edilul a anunțat de la finalul lunii martie anul trecut că a ales zona de lângă Colegiul „Mihai Eminescu” din cauza aspectului construcţiilor din tablă, dar şi din nevoia de a asigura noi locuri de parcare. Nemulțumiți de decizia primarului la începutul lunii iulie, mai mulți proprietarii de garaje din acea zonă s-au prezentat la primărie, revoltaţi de intenţiile edililor şi au ameninţat chiar cu procese şi cu strângerea de semnături pentru demiterea primarului.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata