Primarul Cosmin Andrei: „Avem nevoie doar de un constructor serios care până la sfârşitul anului 2023 să termine Teatrul”

1 683

Finalizarea lucrărilor la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani reprezintă una dintre provocările mandatalui de primar al lui Cosmin Andrei. Acesta susține ca licitația pentru finalizarea lucrărilor la instituția de cultură va avea lox cel mai târziu luna viitoare.

„Finalizăm în aceste zile procedurile privind consolidarea teatrului, astfel încât la sfârşitul lunii sau la începutul lunii martie, odată cu venirea primăverii, să demarăm licitaţia pentru teatru. Avem banii necesari, vom găsi diferenţa, avem nevoie doar de un constructor serios care până la sfârşitul anului 2023 să termine teatrul”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul susține că are obligația morală ca în acest mandat sa redea botoșănenilor instituția de cultură.

„Este o obligaţie morală, primordială pentru mine în acest mandat să finalizez Teatrul „Mihai Eminescu” şi o voi face. Important este să avem un teatru reabilitat pentru că avem o echipă extraordinară de actori, care trebuie să revină acasă. Reabilitarea teatrului este prioritatea mandatului meu”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. Vasile Spune

    Cornell’s floor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata