Primarul comunei Corni este in stare grava la spital. Medicii cauta solutii sa ajunga intr-o clinica de arsi

0 1.282

 

 

Primarul comunei Corni a ajuns vineri seară în stare gravă la spital după ce a fost victima unui accident din gospodărie.

Dorel Dorneanu are arsuri grave pe jumătate din corp şi medicii nu au găsit pentru el un loc în clinicile pentru marii arşi.  Edilul de 65 de ani se afla în apropierea unui cazan de țuică care a explodat cu o flacără puternică.

Flăcările l-au lovit pe primar în umăr, după care conținutul cazanului s-a aprins, cuprinzându-i membrele și pieptul acestuia.  Rudele au reușit să stingă focul și au cerut sprijin la 112. La fața locului a fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, cadrele medicale ajungând la locuința acestuia pentru a-i acorda primul ajutor. După ce a fost stabilizat de către medicul SMURD, primarul comunei Corni a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), starea acestuia fiind tot mai gravă, din cauza arsurilor suferite. Potrivit observator.tv,Din cauza arsurilor severe suferite de acesta, cadrele medicale au încercat imediat să obțină transferul într-un spital cu secție destinată marilor arși, însă pe parcursul nopții nu s-a reușit transferul primarului în nicio unitate specializată, București, Iași, Timișoara și Brașov fiind ocupate.

Acesta a fost internat pe secția de reanimare a Spitalului Județean de Urgență Botoșani, starea lui fiind una foarte gravă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata