parlamentare sus
achitei top

Primarul Catalin Flutur s-a intalnit cu Ambasadorul Belarus in Romania

0 518

Primarul municipiului Cătălin Flutur s-a întâlnit vineri dimineață cu Ambasadorul  Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich.

psd parl jos

„Ne-am făcut o informare comună, eu am prezentat municipiul Botoșani și oportunitățile pe care le avem, dl ambasador ne-a făcut o prezentare foarte completă și complexă a tot ceea ce înseamnă Belarus, despre care noi știm într-adevăr puțin. Despre ceea ce înseamnă Belarus și oportunități pe care le poate pune Belarusul la dispoziție și am convenit într-un final cât de important ar fi să ne împărtășim din expertiza pe care o avem fiecare în domeniul educațional, cultural și de ce nu, chiar în domeniul economic”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

„Este o mare plăcere și onoare pentru mine să pot vizita frumosul dv. oraș și să particip la întâlnirea interesantă cu dl. primar. Am discutat despre eventuale relații între orașul dv. și Belarus pe mai multe domenii, turism, educație, cultură sau sistem medical. Vă pot spune că există relații foarte solide între România și Belarus”, a spus Ambasadorul Belarus.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata