parlamentare sus
achitei top

Primarul Catalin Flutur : „Nu eu am cerut salariul pe care il am”

0 1.725

Edilul municipiului, Cătălin Flutur, susţine că nu şi-a dorit creşterea salarilă pe care a acordat-o Guvernul PSD. Aceasta susţine că această creştere a salariilor era pentru primarii social democraţi dar nu se puteau face diferenţe după apartenenţa politică. Edilul orașul are un salariu brut de 17.100 de lei pe lună.
„Întotdeauna se ia în calcul salariul pe care îl am. Nu l-am cerut. Sunt unul din experimentele nefericite al PSD-ului. Suntem o mână de oameni care toți avem aceleași salarii. Au mizat de fapt să dea bani la primarii lor, am intrat și noi aici pentru că nu puteau să facă excepție de la regulă. Dacă puteau să ne excludă cumva ne excludeau”, a declarat Cătălin Flutur.
În acelaşi timp acesta a precizat că nu este de acord nici cu acordarea de pensii speicale pentru primari. „Dar când se discută despre salarii se discută despre salariul primarului din Botoșani, poftim? Nu l-am vrut eu, cum s-a făcut și această lege cu pensiile pentru primari. Să nu vă închipuiți nicio secundă că au făcut-o pentru mine sau pentru colegii din PNL, a precizat primarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata