parlamentare sus
achitei top

Primaria Botosani asteapta raspunsuri de la Ministerele din Capitala de mai bine de un an

0 568

Municipalitatea aşteaptă răspunsuri de la două ministere de mai bine de un an. Solicitările au fost trimise către Ministerul Culturii şi Ministerul Apărării Naţionale.

psd parl jos

„Am așteptat cu nerăbdare ca Ministerul Culturii să ne răspundă la o adresă, să ne spună de ce au încălcat legea și nu ne-au dat Cinematograful. Aștept de la Ministerul Apărării Naționale să ne răspundă la adresă și să ne spună dacă ne dă terenul care ne-a și încurcat Cornișa de altfel, a plecat cu toate jucăriile de acolo și l-a lăsat. Am scos și o Hotărâre de Consiliu Local și nu știu ce se întâmplă, de ce nu mai primim vești de acolo”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului.

Edilul are planuri pentru clădirea cinematografului.
„Dacă cinematograful ar fi fost la noi, există o axă prin care am fi putut face un complex multicultural. Îl supraînălțăm pentru că permite zona ca și regim de înălțime, să facem sediul Filarmonicii acolo, să nu mai plătim chirie pentru că, Casa Sindicatelor trăiește în mare parte cu chiria pe care o plăește Filarmonica și nu din veniturile pe care le obțin ei”, a completat primarul municipiului Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata