Primari PNL la intalnirea cu vicepremierul Daniel Suciu de la Saveni – FOTO –

1 559

Aflat în vizită în judeţul Botoşani vicepremierul Daniel Suciu a avut sâmbătă o întâlnire cu primarii botoşăneni la Centrul Cultural din Săveni. La întâlnire acesta a fost surpins că au venit şi doi primari PNL, respectiv Costinel Ciubotaru, primar la Suliţa şi Costel Matei, primarul comunei Hăneşti.

„Dragii mei primari PNL şi PSD nu ducem cu noi nimic acas, nici şcolile, nici grădiniţile, nici dispensarele, nici ANL-le. Ele sunt şi rămân ale oamenilor…Este vreun primar PNL în sală?”, a întrebat ministrul.
Din sală au răspuns cei doi primari PNL : „Da”
„V-am pedepsit domnilor primari de la PNL pentru că sunteți de altă culoare politică?”, li s-a adresat Daniel Suciu.
„Nu”..a fost răspunsul primit din sală de la cei vizaţi.
„Aşa mă găndeam şi eu şi mă enervează cumplit de rău când văd un preşedinte de partid, nu-i dau numele, care spune că noi vă şantajăm pe dumneavoastră. Un candidat pe lista de europarlamentare care spune deasemennea că merg cu japca pe la dumneavoastră şi vă şantajez. Mi-aş dori ca peste ani de zile să ajungă alţii la guvernare şi să vă şantajeze şi să vă pedepească cu exact atâte proiecte cu câte v-am şantajat şi pedepsit noi”, a fost replica vicepremierului.

1 Comentariu
  1. gigi Spune

    doua curve si dea domnul sa le vina randul pt tot ce au furat sus va asteapta iadul unul sigur se duce repede chir sunteto de o nesimtire rara

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata