Primar PNL exclus din partid

0 1.017

Primarul liberal al unei comune din județul Botoșani a fost exclus din partid. Este vorba despre Costel Romanescu, primarul localității Păltiniș.

„Astăzi, 10 Iunie 2019, în cadrul ședinței Biroului Judetean al PNL Botoșani, s-a decis, cu vot majoritar, radierea primarului comunei Paltinis, Costel Romanescu, din baza de date a Filialei PNL Botoșani conform Art. 22, Alin. 2, lit. C din statutul PNL.

Decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor acțiuni și atitudini publice ale domnului Romanescu care au fost in neconcordanță cu prevederile statutare.„, este explicația PNL Botoșani.

Costel Romanescu a anunțat  încă de la începutul lunii februarie că va demisiona din toate funcțiile politice pe care le deține. „Am ajuns la concluzia ca eu nu pot sa mai fac parte din conducerea acestui partid chiar și la nivel local, drept ptr care mâine îmi voi da demisia din vicepreședinte județean PNL și președinte PNL Paltinis. Cu toate sfaturile pe care le-am primit de la cei care le-am cerut părerea ca o sa am de suferit de pe urma acțiunilor pe care le întreprind pe linie politica o sa rămân simplu membru. Eu când am ales sa fac politica nu am înțeles ca așa se face politica, știu ca democrație înseamnă sa te supui majorității, nicidecum sa faci ce vreau doar muschii tai, epoca aceea când dicta un singur om a apus demult. Va multumesc ptr înțelegere. Nu trec la PSD. Am fost și rămân liberal dar sunt nemulțumit de ceea ce se întâmplă acum în partid. Probabil voi rămâne independent”, a fost mesajul postat de Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, în februarie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata