Președintele OFLDE Botosani a participat la un stagiu de pregătire la Bruxelles

0 581

Președintele Organizației de Femei Liberal Democrate #OFLDE_BOTOSANI, #Oana_GÎTMAN, a participat în perioada 17.03.2019 – 19.03.2019, la un stagiu de pregătire în Bruxelles, la Parlamentul European.
La invitația parlamentarului european, doamna #Renate_Weber, doamnele din #ALDE – OFLDE România au ajuns la Parlamentul European pentru a-și consolida cunoștințele cu privire la instituțiile Uniunii Europene, dar și pentru a înțelege fenomenele și tendințele actuale.
După o asemenea întâlnire, fiecare dintre cele prezente a plecat cu altă perspectivă și a conștientizat ce rol poate avea în tot ceea ce se întâmplă.
Importanța apartenenței la Europa, dar și importanța istorică a alegerilor #europarlamentare ce vor avea loc în data de 26 mai 2019 ne arată și rolul femeii în politică, puterea ei de a schimba cursul unor evenimente și, nu în ultimul rând, faptul că femeia reprezintă o forță, iar aceasta trebuie să se confirme prin creșterea procentului ori prin obținerea unui număr mai mare de mandate.

#InEuropacuDemnitate
#EUrespectROMÂNIA

Comunicat de presa ALDE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata