parlamentare sus
achitei top

Președintele ALDE Botoșani, Liliana Mincă : Solicit public Avocatului Copilului și CNA sa se autosesizeze fata de folosirea minorilor în clipul „Copiii refendumului”

0 1.034

Președintele ALDE Botoșani, Liliana Mincă : Solicit public Avocatului Copilului și CNA sa se autosesizeze fata de folosirea minorilor în clipul „Copiii refendumului”. 

psd parl jos

Avocatul Copilului, sub coordonarea Avocatului Poporului, acţionează în scopul promovării şi protejării drepturilor copiilor în vârstă de până la 18 ani, susţine şi încurajează respectarea şi promovarea drepturilor copiilor, în condiţiile Legii nr. 35/1997, ale Convenției pentru drepturile copilului și ale Legii nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Zilele acestea a fost transmis pe un post de televiziune cu acoperire nationala, YouTube și Facebook un videoclip revoltător, în care mai mulți copii sunt folosiți la filmarea unor scene violente, sub denumirea „Copiii referendumului”. Modul în care a fost realizat acest videoclip reușește să revolte și să dezvăluie gândirea bolnavă a celor care au fost în stare să folosească minori pentru transmiterea unui astfel de mesaj cu un impact atât de puternic, sugerând metode folosite de Inchiziție, care vor fi puse în practică după validarea referendumului și arată cât de jos pot ajunge cei care nu înțeleg dreptul la liberă exprimare.

Marti, 2 octombrie 2018, și deputatul de Cluj, Steluta Cătăniciu, vicepresedinte ALDE a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în același clipul intitulat „Copiii referendumului”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata