Președinte nou la organizația de tineret a liberalilor: „Avem nevoie de oameni puternici si capabili”

0 482

PNL Botoșani se afla într-o continuă metamorfoza, mulți spunând ca nu se mai regăsesc în noua linie a partidului, mulți dorind să facă un pas în față tocmai pentru a implementa o noua strategie. La ultimul birou politic una dintre măsuri a fost desemnarea unui președinte interimar la organizația de tineret, în persoana lui Radu Grigoraș, fiul fostului senator Viorel Grigoraș. Acesta a scris pe Facebook un mesaj de unitate către colegi. Redam mesajul mai jos:

 

Dragi prieteni, țin să vă anunț că am fost desemnat #președinte interimar al organizației TNL Botoșani, în urma ședinței de BPJ întrunită ieri.

 

 Mă bucur nespus că am șansa de a implementa noua mea #viziune și strategia politică căreia i-am pus bazele în toți cei 14 ani de activitate alături de PNL Botoșani și totodată îmi doresc să formez o echipă de tineri cât mai #puternică și mai coagulată. Îi asigur pe colegii mei că îmi voi da toată #silința pentru a da rezultate cât mai bune și satisfăcătoare pentru întreaga #echipă. Urmează o perioadă grea dar frumoasă în același timp, de aceea avem nevoie de oameni puternici si capabili care să ducă la îndeplinire toate proiectele. 

 Îl felicit pe colegul meu, domnul Tiberiu Nichiteanu, al cărui mandat tocmai ce s-a încheiat. Îi #mulțumesc pentru buna colaborare și pentru eforturile depuse pentru #tinerii liberali, dar nu în ultimul rând îi urez mult succes pe mai departe, dumnealui trecând în etapa următoare în PNL, după criteriile de vârstă.

Mulțumesc domnului Președinte al Filialei PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică pentru încredere și încurajare. Ați dovedit încă o dată, că #tinerii din Botoșani #contează și că se pot baza pe sprijinul dumneavoastră!

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata