Preșcolarii unei grădinițe din municipiul Botoșani vor fi mutați la un liceu

0 355

Preșcolarii unei grădinițe vor fi mutați într-o unitate liceală din municipiul Botoșani.

Este vorba de copii de la Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” care se vor muta la Liceul Tehnologic „Elie Radu”. Mutarea este necesară având în vedere lucrările de reabilitare și modernizare a unității preșcolare.

Decizia mutării a fost aprobată de aleșii locali în ședința de joi.

„Se aproba darea în folosintã gratuitã catre Gradinita cu Program Prelungit ,,Sotron”Botosani a unui numar de 4 sali de clasã la parterul cladirii administratã de catre Liceul Tehnologic,Elie Radu” Botosani, pe o duratã de 6 luni, respectiv perioada implementarii proiectului ,,Reabilitare si modernizare Gradinita Sotron, municipiul Botosani, judetul Botosani”.

(2) Spatiile prevazute la alin. (1) vor fi predate în termen de 5 de zile de la data intrarii în vigoare a prezentei hotarâri si vor fi utilizate pentru gazduirea temporarã a copiilor care frecventeazã Gradinita cu Program Prelungit ,,Sotron” Botosani.

(3)Reprezentantii Liceului Tehnologic Elie Radu gi ai Gradinitei cu Program Prelungit,,Sotron”Botosani vor încheia acord de folosintã a 4 sali de clasa în care vor stabili de comun acord un orar precum gi obligatile pãrtilor, printre care gi obligatiile comodatarului precum: sã se îngrijeascã de conservarea spatiului dat în folosintã gratuitã ca un bun proprietar si în bune conditii, sa foloseascã spatiul în scopul stipulat în prezentul contract si sa suporte cheltuielile cu utilitatile proportional cu perioada în care este folosit spafiul (energie electricã, apa, gaz, salubritate etc.), curãtenie, pazã gi alte servicii necesare desfãsurãrii activitãtii.”, se arată în raportul de specialitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata