parlamentare sus
achitei top

Premiere la Cine Globe : „Deadpool 2” si „Solo: o poveste Star Wars”

0 451

Saptamana viitoare cinefilii vor rosti in cor: ce film sa vedem prima data – “Deadpool 2” sau “Solo: o poveste Star Wars”? Fanii Marvel vor avea o saptamana intreaga sa se bucure de Ryan Reynolds in rolul lui Deadpool, iar filmul “Solo: o poveste Star Wars” va rula in avanpremiera incepand de joi, 24 mai.

psd parl jos

Alte filme ale saptamanii pe care Cine Globe le recomanda sunt: “Amenzie cu surprize”, “Avengers: Infinity War”, “Hai, ca sunt belea!”. In plus, biletul de vizionare pentru filmele “Minunea” si “Romania neimblanzita” este doar 5 lei!

Deadpool 2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai „hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri.
Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul „Cel mai bun amant”.

 

Solo: o poveste Star Wars

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata