Prefectul Sorin Cornilă: „Sunt într-o legatură permanentă cu structurile implicate în asigurarea siguranței și ordinei publice în județul Botoșani”

0 324

Prefectul Sorin Cornilă a anunțat că la această oră nu există o modificare în ceea ce privește traficul vamal de la punctele de trecere de pe raza județului Botoșani, respectiv cele cu Republica Moldova.

”Sunt într-o legatură permanentă cu structurile implicate în asigurarea siguranței și ordinei publice în județul Botoșani. Acestea își deșfășoară activitățile în programul normal, dar cu o atenție sporită, ca urmare a conflictului izbucnit în Ucraina. Județul Botoșani nu are niciun punct de trecere deschis cu Ucraina, cel mai apropiat fiind cel de la Siret din județul vecin, Suceava.

simio cosma

Din informațiile pe care le deținem la acest moment nu există o modificare în ceea ce privește traficul vamal de la punctele de trecere de pe raza județului Botoșani, respectiv cele cu Republica Moldova.

În ce privește o eventuală situație în care vor aparea refugiați pe raza județului nostru, Inspectoratul pentru Situatii de Urgență are identificate locațiile și amplasamentele care pot fi folosite pentru astfel de situații, respectiv locațiile folosite și în cazurile de situații de urgență.

Fac un apel la calm, cu rugamintea ca în acest context cetățenii să se informeze doar din surse oficiale!” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata