Prefectul da vina pe cei de la Urban Serv pentru nemulțumirea comercianților din piețe

0 136

Pentru o informare corectă a botoșănenilor, venim cu următoarele mențiuni:

    Instituția Prefectului Botoșani și-a arătat și își arată în continuare disponibilitatea de a sprijini și colabora, pe de o parte, cu agenții economici/producătorii autohtoni din piețele din municipiul Botoșani și pe de altă parte, cu societatea comercială din subordinea autorității locale care administrează aceste spații, respectiv SC Urban Serv SA. Menționăm că Instituția Prefectului are rolul de a monitoriza măsurile pe care societatea Urban Serv are obligația să le ducă la îndeplinire conform actelor normative în vigoare. 

    În acest sens, încă de sâmbătă seară, printr-o circulară emisă tuturor reprezentanților administrațiilor locale din județul Botoșani, inclusiv Primăriei Botoșani, în subordinea căreia se află SC Urban Serv SA, li s-a adus la cunoștință soluțiile pe care le au la dispoziție pentru a organiza piețele respectând condițiile de siguranță sanitară în așa fel încât niciun comerciant să nu aibă de suferit. Deși au avut loc atât ședințe oficiale cât și întâlniri cu comercianții din Piața Centrală și Piața Viilor, abia, astăzi, după trei zile, SC Urban Serv SA a pus în aplicare soluțiile prezentate, ceea ce a dus la stoparea activității de lucru a numeroși agenți economici. 

    Instituția Prefectului și-a arătat și își arată în continuare suportul atât pentru botoșăneni cât și pentru fiecare instituție în așa fel încât pandemia de coronavirus să afecteze cât mai puțin viața de zi cu zi. Este imperativ necesar ca fiecare autoritate să înțeleagă riscurile la care suntem supuși prin nerespectarea condițiilor sanitare și împreună să contribuim la punerea județului pe un trend descendent al infectărilor cu coronavirus. 

   

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata