Posturi de ajutor șef de post scoase la concurs de IPJ Botoșani

0 313

Inspectoratul de Poliție Județean Botosani organizează concurs pentru ocuparea a 10 posturi vacante de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale. 

 

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

 

Lista posturilor disponibile:

 

Ajutor sef post la Postul de Politie Albesti

Ajutor sef post la Postul de Politie Rauseni

Ajutor sef post la Postul de Politie Sulita

Ajutor sef post la Postul de Politie Dimacheni

Ajutor sef post la Postul de Politie Leorda

Ajutor sef post la Postul de Politie Lozna

Ajutor sef post la Postul de Politie Havarna

Ajutor sef post la Postul de Politie Draguseni

Ajutor sef post la Postul de Politie Hanesti

Ajutor sef post la Postul de Politie Santa Mare

 

 

Înscrierea se realizează, în perioada 13.09 – 24.09.2021 ( inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00 ), online la adresa de e-mail – sursaexterna@bt.politiaromana.ro.

 

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24 .09.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

 

Toate informațiile necesare înscrierii le puteți găsi pe site-ul IPJ Botoșani, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs ( adresa http:// www.bt.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs) .

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata