parlamentare sus
achitei top

Portariuc îl ironizează pe Flutur: „Fostul primar se agata de putere, neavand taria de a recunoaste infrangerea! It’s over, Mr.Flutur!”

0 296

Într-o postare pe Facebook fostul primar Ovidiu Portariuc îl ironizează pe Cătălin Flutur, spunându-i ca nu știe sa piardă frumos. Redam mesajul mai jos:

 

psd parl jos

Felicitari, Cosmin! Am asteptat pana astazi, pentru a fi finalizata numararea voturilor! Am vazut, din pacate cum fostul primar se agata de putere, neavand taria de a recunoaste infrangerea!

It’s over, Mr.Flutur! De dat asta e gata! Intre noi a ramas un scor egal de 1-1, dar acum ati pierdut in prelungiri! E final de linie, domnule Flutur! Mergeti acasa, sa fiti santos si sa cresteti nepotii! Se incheie un cicul de 20 ani de politica la Botosani si incepe unul nou, cu oameni tineri precum Cosmin Andrei sau Doina Federovici. E timpul lor sa demonstreze ca lucrurile pot fi facute si in alt mod!

Felicit botosanenii, ca au ales un primar tanar, energic, educat, modern, ambitios, in care am toata increderea. Cosmin Andrei va face o figura frumoasa la Primaria Botosani, are pregatirea necesara, caracterul potrivit si experienta castigata in ultimii 8 ani de administratie! Succes, Cosmin! Succes, Botosani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata