Pompierul maratonist Iulian Rotariu felicitat de colegii de la ISU Botosani pentru succesul obtinut in Anzi – FOTO-

0 1.679

Pompierul maratonist Iulia Rotariu a fost felicitat de colegii săi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani după succesul obţinut de acesta la a patra cursă organizată de 4Deserts. Acesta a obţinut locul patru la maratonul din Patagonia obţinând premiul pentru fairplay din aproape 300 de participanţi. Prin acest premiu Iulia Rotariu  şi-a consolidat poziţia de lider la categoria lui de vârstă.

Cursa „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017” s-a desfăşurat în perioada 12 – 19 noiembrie în cea  mai faimoasă și sălbatică regiune din America de Sud, dominată de munții Anzi.

În 2016 Iulian Rotariu a alergat 500 de kilometri în deşerturile Gobi şi Atacama și 420 de kilometri, de la Sofia la București, iar în luna mai a acestui an, 250 de km în deșertul Kalahari din Namibia.

La fel ca și celelalte trei ultramaratoane la care a participat, respectiv ”Gobi March” (China, iunie 2016), Atacama Crossing” (Chile, octombrie 2016) și ”Sahara Race” (Namibia, mai 2017) și unde s-a clasat pe locul I la categoria lui de vârstă şi locul IV la general la „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017din Patagonia se clasează în primele zece curse din lume ca dificultate.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata