Pompierii botosaneni intervin la stingerea incendiului de la Prefectura Suceava

0 764

Sambata dimineata, in jurul orei 9.00, a fost semnalat un incendiu violent, cu mari degajari de fum, in partea superioara a Palatului Administrativ Suceava, clădirea în care funcționează Prefectura și Consiliul Județean Suceava.

ISU Suceava a transmis că în cadrul intervenției de stingere a focului participă și o mașină de stingere și o autoscară de la ISU Botoșani. Focul se întinde pe o suprafață de 1500 mp.

Pompierii botoșăneni intervin, alături de colegii din Suceava, pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul clădirii Palatului Administrativ. „Este vorba de opt subofiteri cu o autospeciala cu apa și spuma si o autoplatforma de lucru la înălțime. O altă autospecială cu apă și spumă, cu cinci subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, a ajuns la Detașamentul de Pompieri Suceava pentru a interveni în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava a declarat, la Digi24, că intervenția este foarte dificilă din cauza suprafeței mari și a faptului că în zona respectivă există o cantitate mare de lemn. La această oră intervin 12 mașini de stingere, o cisternă a serviciului voluntar pentru situații de urgență, cu 20 de tone de apă, patru autoscări și două ambulanțe SMURD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata