Pompierii botoșăneni au participat la campania oficial anulată „Let s Do It România” 

0 133

Pompierii botoșăneni au participat la campania oficial anulată „Let s Do It România”!

 

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii, sticle şi alte resturi menajere, aruncate la întâmplare, au fost strânse de pompierii botoșăneni în urma participării la “Ziua Națională de Curățenie”. Acțiunea s-a desfășurat astăzi, în zona pădurilor Lebăda, Gorovei și gării Săveni.

Pompierii au răspuns astfel invitației Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Botoșani, care derulează acest proiect la nivel local, și împreună cu alți voluntari, au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la protejarea naturii și păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Zonele în care s-au deplasat pompierii au fost ecologizate, iar gunoaiele găsite au fost adunate şi depozitate în saci de unică folosinţă.

Participarea pompierilor la această activitate a avut ca scop și promovarea acțiunilor bazate pe spirit civic și voluntariat, aceștia participând la toate campaniile dedicate mediului înconjurător.

„Curățenie în toată țara, într-o singură zi”- este motto-ul sub care s-au desfăşurat, anul acesta, acțiunile de ecologizare.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata