parlamentare sus
achitei top

Polițiștii continua acțiunile în judet în vederea respectării prevederilor Ordonanțelor Militare – FOTO

0 223

 La data de 02 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au organizat o acţiune pe raza oraşului Săveni şi a localităţilor învecinate, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare.

psd parl jos

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 156 de persoane şi controlate 71 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor ordonanţei Militare nr. 3/2020, în valoare totală de peste 4.500 de lei

 La data de 02 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au organizat o acţiune pe raza municipiului Dorohoi şi a localităţilor învecinate, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare.

Cu ocazia acţiunii au fost verificate 350 de persoane privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu, 351 de persoane privind respectarea restricţiilor de circulaţie şi 20 de agenţi economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 47.000 de lei.

La data de 02 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică în colaborare cu cei din cadrul Serviciul pentru Investigarea Criminalității Economice au participat la o acţiune pe linia respectării prevederilor Ordonanțelor Militare nr. 1-5 emise în contextul prevenirii răspândirii COVID-19 în rândul cetățenilor, precum și prevederile Legii 12/1990, în zona Pieței Centrale Botoșani.

Cu ocazia acţiunii au fost verificate 199 de persoane, 62 de autovehicule şi 6 agenţi economici.

În urma neregulilor constate au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenşionale, dintre care 17 pentru nerespectarea prevederilor OM nr. 3/2020 în valoare de 4.400 de lei şi 7 sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 în valoare de 12.000 de lei.

La data de 03.04.2020, în intervalul orar 0700-0800 , poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică împreună cu celelalte structuri de ordine şi siguranţă publică au acţionat pe strada Şoseaua Iaşului nr.35 din municipiul Botoşani, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare.

Astfel, peste 20 de efective au oprit în trafic 87 de autovehicule, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli, toţi conducătorii auto având asupra lor declaraţiile pe propria răspundere sau legitimaţiile de serviciu, precum şi documentele personale şi ale autovehiculelor.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata