Politistii botosaneni participa la turneul caritabil de fotbal in memoria politistului sucevean ucis in Gara Burdujeni

0 496

Poliţiştii botoşăneni participă la turneul de fotbal caritabil organizat în memoria poliţistului sucevean ucis în Gara Burdujeni. Programat vineri, pe terenul complexului Ramiro din Burdujeni, turneul de fotbal care îl omagiază pe fostul polițist sucevean va aduna la start echipe din Suceava, Neamț, Botoșani, Iași (două) și Bacău. Si cea de-a doua ediție a competiției are scopuri caritabile, toți banii strânși urmând să fie donați familiei lui Sorin Vezeteu.

Sorin Vezeteu a căzut la datorie în 2017, când a fost ucis mișelește, cu peste 40 de lovituri de cuțit, pe peronul Gării Burdujeni.

Potrivit obiectivdesuceava, şase echipe din cinci județe vin la Suceava să-l omagieze pe Sorin Vezeteu. Astfel, pe teren se vor afla politiști de la Serviciile Județene ale Poliției Transporturi din Suceava, Neamț, Botoșani, Iași, Bacău, precum și o formație a Secției Regionale a Poliției Transporturi Iași.

Meciurile vor avea loc în intervalul orar 8.00-16.00, după sistemul fiecare cu fiecare.

Ca și la prima ediție, Cupa Poliției Transporturi are și scopuri caritabile, banii strânși cu ocazia turneului urmând să fie donați familiei fostului politișt. Pe lângă o urnă amplasată la terenul Ramiro, se pot dona bani și în contul RO83BACX0000001064539000, deschis la UniCredit Bank, pe numele Elena Vezeteu, au anunțat organizatorii.

Anul trecut, turneul omagial “Sorin Vezeteu” a fost organizat la Piatra Neamț și a fost câștigat de echipa gazdă. Formația Serviciului Județean de Poliție Transporturi Suceava s-a clasat atunci pe locul 3.

Declarat post-mortem polițistul anului 2017, Sorin Vezeteu era un împătimit al fotbalului, el reprezentând Secția Transporturi Suceava la numeroase turnee, acolo unde purta tricoul cu numărul 10. Peste o săptămână, mai exact pe 14 mai, ar fi trebuit să implinească 40 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata