parlamentare sus
achitei top

Politist trimis in judecata pentru purtare abuziva

0 683

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Z.A., cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de purtare abuzivă.

psd parl jos

S-a reţinut că, în data de 28 aprilie anul trecut, în calitate de agent de poliţie, inculpatul a intervenit pentru aplanarea unui scandal la domiciliu, împrejurare în care, în afara procedurii regulamentare, a agresat cu bastonul din dotare persoana care a provocat scandalul, numitul C.D., provocându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 6-8 zile îngrijiri medicale.

În seara de 24.06.2017, fiind solicitat să intervină, în calitate de agent de poliţie, la un alt scandal la domiciliu, inculpatul, în afara procedurii regulamentare, a agresat cu bastonul din dotare persoana care a provocat scandalul, numitul P.N., provocându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 40-50 zile îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata