PNL Botoșani: Drum lin, dragul nostru Tiberiu! 

0 297

Drum lin, dragul nostru Tiberiu!

Cu profundă tristețe și cu inimă grea, ne exprimăm sincerele condoleanțe față de pierderea tragică a colegului nostru, Tiberiu Nichiteanu, consilier județean PNL, om de afaceri și fermier dedicat. Cu durere în suflet și cu regret rememorăm momentele petrecute alături de acest tânăr care a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Tiberiu a fost nu doar un coleg, ci și un prieten, cu o pasiune ferventă pentru dezvoltarea comunității noastre și pentru prosperitatea fermierilor din Botoșani. Contribuțiile sale în cadrul consiliului județean au fost remarcabile, reflectându-se în proiecte și inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii. Cu o abordare deschisă și orientată către nevoile oamenilor, Nichiteanu Tiberiu a fost un lider remarcabil pentru tinerii pe care i-a reprezentat din funcția de președinte TNL Botoșani, inspirându-i pe cei din jur să urmeze exemplul său.

În afara activității sale politice a fost un fermier cu o viziune modernă și sustenabilă asupra agriculturii. Prin munca asiduă și inovația pe care o aducea în exploatația sa, el a reușit să devină un exemplu de succes în comunitatea agricolă locală. Pierderea sa este cu atât mai devastatoare pentru Tiberiu avea încă multe de oferit societății și comunității noastre. În aceste momente extrem de dificile suntem alături de familia sa, de prieteni și de toți cei care l-au cunoscut.

Va rămâne în inimile noastre ca un lider dedicat, un coleg devotat și un prieten drag. Cu tristețe profundă și respect pentru amintirea sa, ne luăm rămas bun de la un om deosebit care a luminat viețile noastre.

🕯️ Dumnezeu să te ierte!

◾️ Sincere condoleanțe!

PNL Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata