PMP Botosani: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi!

0 341

Opoziţia a prezentat textul moţiunii de cenzură iniţiată de PNL-USR-PMP împotriva Guvernului. „Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitate că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică. Pentru că alegerea pe care o veţi face azi, doamnelor şi domnilor din PSD, ALDE şi UDMR, este între Liviu Dragnea şi România”, prevedere introducerea textului moţiunii de cenzură.
Guvernul Dăncilă trebuie dat jos democratic şi constituţional prin această moţiune de cenzură, iar argumente pentru acest lucru sunt suficiente. În primul rând actualul Guvern este doar un teatru de păpuşi din cârpe mânuit de Liviu Dragnea de la Scroviştea, un guvern format din analfabeţi funcţionali care nu pot să gestioneze problemele importante aflate pe agenda UE în perspectiva Preşedinţiei rotative a Consiliului.
Să nu uităm că ne aflăm în anul Centenarului, iar această sărbătoare a fost batjocorită de un Executiv în care nu există fărâmă de patriotism. Să nu uităm că românii din mediul rural sunt şi mai săraci, criza pestei porcine africane nu a fost stopată în nicio secundă, iar ţara noastră a devenit importator masiv de carne de porc.
Nu în ultimul rând trecerea moţiunii de cenzură a Opoziţiei i-ar crea o mare bucurie Vioricăi Dăncilă. Ar scăpa de presiunea uriaşă pe care o pune Daddy pe ea şi s-ar întoarce la ceea ce ştie ea mai bine să facă chiar înainte de Crăciun: sarmale şi cozonaci.

Radu Judele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata