Plăți întârziate pentru cadrele didactice. Ada Macovei, ISJ: „Ceva nu e în regulă la școlile care nu raportează corect și la termen!”

0 278

Plățile întârziate pentru cadrele didactice botoșănene pentru orele remediale.

Ada Macovei, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, a anunţat că în mai puțin de un sfert din școli se vor face aceste plăți.

„12 din 57 ?! Școlile care au reușit să corecteze erorile din formularele de raportare, vor primi în zilele următoare banii aferenți lunii martie, pentru plata colegilor profesori, care au lucrat suplimentar cu elevii, în cadrul programului național Școală după școală.
Ceilalți colegi profesori mai au de așteaptat…
Nu vreau să comentez mai mult, dar ceva nu e în regulă la școlile care nu raportează corect și la termen!
Echipa județeană de proiect face tot posibilul pentru verificarea și corectarea cu celeritate a rapoartelor și anexelor, cu scopul urgentării plăților către cadrele didactice din toate școlile implicate. Le multumesc colegilor mei, pentru profesionalism, implicare și mai ales, pentru perseverență și răbdare!”, este mesajul Adei Macovei.

În martie 2021, conform datele centralizate la nivelul IȘJ, 3.410 elevi botoşăneni au participat la orele susţinute de 274 de cadre didactice. În aprilie, la ore au participat 4.596 de elevi, respectiv 323 de cadre didactice. Luna trecută, 326 de cadre didactice au făcut ore de pregătire cu 4.524 de elevi.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata