Petrecere de Ziua Femeii cu „Fetele de la Botosani” organizata de ALDE

0 2.205

De 8 Martie, peste 150 de reprezentante ale organizațiilor de femei din cadrul Alianței Liberalilor și Democraților au fost invitate ale conducerii partidului, la o masă festivă organizată la Clubul Floreasca, din Capitală. Într-o atmosferă de sărbătoare, doamnele și domnișoarele, alături de mai mulți parlamentari, secretari de stat și consilieri din administrația centrală ori locală, din partea ALDE, s-au bucurat să fie în această zi specială, alături de președintele ALDE Călin Popescu -Tăriceanu și de secretarul general Daniel Chițoiu. Înainte de începerea propriu-zisă a petrecerii, președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, președintele OFLDE Dorina Grunfeld, precum și președintele ALDE Botoșani Liliana Mincă au adresat invitatelor câteva cuvinte frumoase și calde urări pentru această zi specială.
În timp ce invitații au început să deguste bucatele alese, spiritul petrecerii a fost animat de suprizele pregătite de organizatorul evenimentului, doamna Liliana Mincă, care a invitat câțiva artiști să încânte cu ritmuri alerte de voie bună sărbătoarea de 8 Martie. Astfel, din Moldova au cântat „Fetele de la Botoșani” – Iustina Irimia Cenușă – absolventă a Facultății de Litere -, Simona Mazăre – absolventă a Universității de Arte și Folclor- , precum și Lorena Dupu – studentă la pedagogie muzicală, în anul lII, la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, membră a orchestrei „Mugurelul” din Dorohoi. Apoi s-au alăturat pe rând și Valeri Arnăutu , din Banat, Ionuț Sidău, din Maramureș, gemenele din folclorul maramureșean Suzana și Daciana Vlad – Suzana a terminat cursurile Academiei de Muzică Gheorghe Dima, iar Daciana a absolvit Facultatea de Jurnalism -, Silvana Rîciu, Mihaela Condurache, „One Band” și Daniel Frunzăreanu, iar surpriza serii a fost micuța în vârstă de 6 ani, Maria Bejan, eleva doamnei Arnăutu.
La petrecerea de la Clubul Floreasca, doamnele invitate au pregătit și ele o surpriză pentru conducerea ALDE, precum și pentru toți participanții. Chiar dacă sunt politicieni, femei cu studii superioare, acestea au vrut să demonstreze că nu au uitat să fie gospodine excelente. Așa că cele mai multe dintre ele au venit cu delicioase prăjituri de casă, care au fost savurate cu plăcere de către toți participanții la Ziua Femeii. La final, toate doamnele și domnișoarele au primit din partea conducerii ALDE, un mic cadou simbolic: o floare de primăvară și o mică cutie cu bomboane.
La mulți ani! Doamnelor, vă dorim o primăvară minunată și să fiți la fel de puternice ca politicieni, așa cum sunteți în viața dumneavoastră personală și în profesiile pe care le practicați cu cinste și mândrie!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata