Petrecere cu 25 de persoane stricată de polițiști la Bădiuți. Administratorul localului a fost sancționat

0 25

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun. 

 

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 11 acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 119 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 102 mijloace de transport în comun.

 

Echipele de control au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 17.000 de lei, dintre acestea, 53 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu și 27 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea.

 

 

 

 

 

 

Exemplu:

 

La data de 17 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizași cu privire la faptul că într-un local privat are loc o petrecere la care participă mai multe personae.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că într-un local public de pe raza localității Bădiuți are loc un eveniment privat la care participă aproximativ 25 de persoane.

 

Administratorul localului a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespctarea prevederilor Legii 55/2020, iar evenimentul a fost interupt.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata