Petitie : Condamnarea pe viata a ucigasului Bogdan Ionel!

3 11.176

Crima de la Pacea nu a rămas fără ecou la nivel naţional. Pe site-ul petitieonline.com este lansată petiţia „Condamnarea pe viaţă a ucigaşului Bogdan Ionel”, prin care se solicită condamnarea pe viaţă a lui Ionel Bogdan pentru că a ucis-o pe Petronela Mihalachi.

Poporul roman doreste condamnarea pe viata a ucigasului Bogdan Ionel in varsta de 16 ani! Ai curmat viata unei fete nevinovate doar pentru ca tu ai fost orbit de iubirea fata de iubita ta! Cum ai putut sa ai asa sange rece si sa nu te gandesti deloc la viata ei? Ai 16 anisori, parul tau abia crescuse si mintea ta aproape se dezgheta, Petronela avea toata viata inainte, nu am cunoscut-o, nu am auzit niciodata despre ea dar m-a durut pe mine ca telespectator sa vad acea crima oribila care ai comis-o, nesimtitule! Nu te-ai gandit la viata ta macar? La viata ei? La viata parintiilor tai si parintiilor ei? La viata tuturor celor din jurul tau? Nu te-ai gandit la nimic. Am o intrebare, te-a mai ajutat cineva? Vom afla curand,  imi doresc sa primesti pedepasa cu moartea dar cum statului nu ii intra in competente sa iti ofere asta acceptam si pedeaspa pe viata fara drept de eliberare pe buna purtare, criminalule!

Semnati acesta petite, probabil, odata primim si noi ce dorim!

Vorbesc in numele tuturor celor care au suflet!

Ma voi asigura sa ajunga aceasta petitie departe si sa primesti ceea ce imi doresc atat eu cat si poporul meu! Criminalule. Sper sa putrezesti in inchisoare!

3 Comentarii
  1. Sîrghi Ioana Spune

    Condamnare pe viata!

  2. Constantin Spune

    Condamnare pe viata

  3. Marius Spune

    Condamnare pe viata.fara nici un drept si sper sa fii chinuit cat se poate de tare in inchisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata