Peste un milion de măști distribuite în școlile botoșănene 

0 212

Peste un milion de măști distribuite în școlile botoșănene!

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va primi astăzi 385.200 de teste rapide și ce urmează să fie distribuite, în cel mai scurt timp, către școlile din județ. Testele vor fi repartizate unităților de învățământ conform programării făcute de IȘJ astfel încât toți elevii să poată efectua testele conform reglementărilor în vigoare.

De la începutul acestui an școlar au fost distribuite în școli, de către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, 722.140 teste rapide antigen din salivă pentru depistarea SARS-Cov 2 (Covid-19) și 342.000 de măști chirurgicale.

Reamintim faptul că de la începutul pandemiei, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a distribuit, în total, 1.207.900 de măști chirurgicale și 722.140 de teste rapide de salivă.

„Le mulțumim tuturor colegilor din sistemul de învățământ botoșănean și partenerilor noștri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică, conducerii și fiecărui angajat care a a contribuit, prin eforturi comune sau individuale, la organizarea și distribuirea materialelor sanitare către beneficiarii finali. Sănătatea reprezintă o prioritate și contribuie în mod real la succesul școlar dorit”, a declarat Ada Macovei, inspector școlar general al ISJ Botoșani.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata